divendres, 24 de setembre del 2010

ESTUDIAR NO ES TAN ABURRIDO

Ja s'ha acabat????? Doncs, sí, sembla que la setmana ha passat.

Ha estat plena d'activitats, calfaments de cap i treball.

Hem viatjat pel Pais Valencià amb un mapa gegant que vam fer a classe per aprendre la seua geografia, hem rebut a la gent del Voleibol l'Illa Grau i a la gent del handbol, hem organitzat un poc més els racons (JA TENIM ACUARI!!!!, només ens falten els peixets) i avui hem treballat habilitats cooperatives amb l'ajuda de Vicent.

Ens hem centrat en el diàleg, en l'escolta i la comunicació com a valors, habilitats o qualitats necessàries per a realitzar un bon treball d'equip. Ho hem fet mitjançant dues dinàmiques: la presentació individual del company al qui li han fet una entrevista sobre les coses que li agraden (menjar, música, sèries, llocs,...) i el dictat del dibuix que ens permet adonar-nos de la necessitat d'una bona expressió i comprensió per a evitar conflictes o malentesos i a la fi els hem animat a expressar d'una manera visual el que han aprés per a penjar-ho a la classe.

De tot, de tota la setmana, de tots els deures, converses, conflictes, acords, decisions... em quede amb aquesta foto que m'ha fet vore que els xiquets i les xiquetes estan agafant la idea del que és aprendre per a mi i jo pensava que no els arribava tot el que els contava. Avui dormiré molt agust i tranquil...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada