dilluns, 6 de setembre del 2010

diari d'un mestre

Doncs sí, aquest és el meu desig. No sé si serà diari o setmanari però vull intentar escriure totes aquelles coses que em vagen passant al llarg del curs. Aquest és un curs molt especial per a mi, diferent, un repte que aconseguir, ple d'il·lusions, projectes i somnis que complir. Sé que tots els dies no seran iguals que uns dies seran millors, uns altres espectaculars, uns altres engrescadors, un altres inoblidables,... i m'hauré d'acostumar a qualsevol situació que em puga trobar a l'aula. Malgrat tot, pense que tan sols amb la il·lusió que tinc podré fer front a tot allò que no funcione com desitgem.
Només començar el curs, a les reunions, ja m'he trobat amb gent encantadora amb la que treballar conjuntament, hi ha d'altres persones que no pensen igual respecte a com treballar l'educació però les respecte i pense que també en puc aprendre molt d'elles. Sí, no vull dur-me malament amb ningú, vull portar endavant allò en el que crec i aprendre, aprendre molt de tots i totes, anar agafant allò que considere positiu i desitjable per al meu alumnat.

Bé, amics i amigues, no sé si hi haurà algú ahí, a l'altre costat de la pantalla, algú que es fixe en aquesta xicoteta llum que ha nascut a l'univers de la xarxa. Espere de vegades trobar estels que m'animen, que em guien, que em parlen, que opinen, que compartisquen, que diguen la seua i junts formar part del meravellós i engrescador món de l'educació

1 comentari:

  1. Serà bonic fer-li un cop d'ull de tant en tant, per no dir-te cada dia (cada dia no podré). Endavant que són poquets i xicotets, però molt i molt importants!

    ResponElimina