dilluns, 21 de març del 2011

JA CASI MAGDALENA

Bé, ja acabem el segon trimestre i tal com comente amb alguns pares i mares han estat uns mesos (dos i poc) durs, "canyeros" i amb uns resultats que m'han agradat.
Amb un temps més curt que al primer trimestre hem adelantat més en el temari i hem mantingut els nivells de consolidació i aprenentatge (davant les notes obtingudes) però és que a més a més hem fet teatre, hem fet debat, contacontes, llegim en parella més exigent, tertúlia, grups interactius, escrit cartes i publicat dos números de La Veu de Kinta, sense contar el Carnestoltes, la connexió amb l'Antàrtida, la trobada amb Pep Castellano i Cantó Nieto o la xerrada sobre mascotes. Uffff!!! Sí, molta feina, molta, però que ens ha permés acabar amb un gust de boca dolç (almenys per a mi i crec que també per a l'alumnat).
Tan sols hem queda deixar-vos vore el resultat del segon número de la Veu de Kinta. La particularitat d'aquest número ha estat que les notícies a més de fer-les i transcriure-les ells i elles, també les han maquetat i ara, davant el resultat s'han adonat de les lletres que van bé, dels titolars que es veuen correctament, de les composicions més netes i cridaneres, del que costa fer i montar mitja pagineta (els ha costat vora tres hores a l'ordinador). Estic segur que el proper número, els costarà menys i serà més pràctic i clar. També serà l'ultim que fan en grups per a passar ja a notícies individuals.
Pas a pas fem camí, molt camí!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada