divendres, 8 d’abril del 2011

UN SOMRIURE D'ORELLA A ORELLA


Acabar la setmana amb el somriure que porte a casa em fa sentir molt bé i és que aquesta setmana, després de les festes, ha estat genial.
Hem treballat a un ritme mesurat, tranquil, sense atabalar-se i ens han passat coses xules que no puc deixar de contar.
El dilluns es notava en l'ambient un caliu tranquil o potser millor dit "cansat", això em va fer reprendre el treball amb suavitat i tots i totes ho hem agraït.
El dimarts vam rebre a una companya, Xisca, que venia a vore com treballàvem i va poder gaudir de l'inici de la nova etapa al contacontes on ara, estem fent contes juntament amb l'alumnat d'Infantil i els xiquets i xiquetes de KINTA han hagut de treballar a fons per a fer participar i fer escriure als i les peques de 5 anys (estan aprenent un munt d'habilitats socials i cooperatives) i després a l'hora de Mates, Xisca, a més de vore com començàvem un tema nou, ens ha ajudat a aprendre conceptes de geometria gràcies als seus coneixement d'Arquitectura (tot un luxe).
El dimecres a la Tertúlia ens va acompanyar Mayte, una mamà de classe (ja la segona que ve, poquet a poquet...) i va poder compartir amb nosaltres aquesta estona tan enriquidora e interessant per les coses que es diuen i passen i vore com van regulant i millorant el seu comportament i les seues actituds.
Avui, el Llegim en parella ha sigut genial amb un 100% d'efectivitat i preparació i a més el fet d'assabentar-nos que el programa de Ràdio que estàvem preparant cau tot sencer a les nostres mans ha provocat un rebombori, discussions i desitjos de protagonisme (al cap i a la fi, vitalitat) i encara que alguns s'enfaden crec que aquest desig de participar, de fer, és super motivador i enriquidor, tan sols cal mesurar, organitzar i consensuar intervencions.
Només em faltava escoltar aquesta vesprada les 4, 6 o 10 línies que han fet individualment per donar-li un final a una història proposada. Ha sigut genial, he vist, he escoltat, he sentit a la pell el treball que portem endavant des de fa 7 mesos. Tots eixos textos que els faig escriure estan donant el seu fruït, malgrat les queixes, i així els ho he fet saber agraint a tota la classe el seu esforç i el seu bon quefer.

1 comentari:

  1. Dóna gust llegir-te Manolo. Això va "viento en popa". Segueix per aquest camí... i ja veuràs els fruits finals.

    Una abraçada.

    ResponElimina